På gång

Rättigheter #yesdalaträhus

Syns med dina bilder hos DalaTrähus med #yesdalaträhus

Det fyller oss med glädje att se våra byggnader förvandlas till hem. När vi överlämnar ett hus, är det fortfarande en byggarbetsplats på utsidan och inuti är det omöblerat. Det är därför otroligt givande för oss att se huset komma till liv när det är målat, möblerat och omgivet av en trädgård.

Vi tycker också det är spännande att kunna visa upp de vackra hus vi bygger. Därför hoppas vi kunna dela bilder från våra kunder i våra egna kanaler. Genom att svara på vår begäran med hashtaggen #yesdalaträhus, godkänner du följande villkor:

  • Du ger Dalaträhus en ersättningsfri, internationell rätt att använda alla bilder som du svarat #yesdalaträhus på, i marknadsföring och annonsering: vilket inkluderar men ej är begränsat till Dalaträhus hemsida, sociala medier, nyhetsbrev, tryckt annonsering och annan kommunikation.
  • Du intygar att Dalaträhus användande inte bryter mot tredje parts rättigheter eller mot några lagar.
  • Du ge Dalaträhus rätt att redigera hela eller delar av din originaltext till bilden.
  • Om du är under 18 år intygar du att du har dina målsmäns godkännande.
  • Du friar Dalaträhus och alla personer som agerar för Dalaträhus från alla skyldigheter att betala dig, eller någon annan, för användningen av dina bilder som du svarat #dalaträhus på, och för de immateriella rättigheterna som är förknippade med ovan beskrivna användningar.

Om du ångrar dig och i efterhand vill ha din bild borttagen från våra sociala medier eller hemsida, kontaktar du oss via mail: info@dalatrahus.se så ordnar vi så att ditt innehåll blir blir borttaget.