Till Salu i Ljungskile

I vackra Ljungskile, ca 3 km utanför centrum bygger vi ett New England inspirerat 1 ½ planshus på 126 kvm. Här bor ni lantligt men med närhet till det mysiga samhället Ljungskile som bjuder på både restauranger och trevliga butiker och Caféer. Här finns även ett bra pendlingsmöjligheter till Göteborg.

För mer information eller visning kontakta:
Marie Henriksen på 0768-98 72 72 eller maila marie

Ort: Ljungskile

Område: Rävehogen

Husmodell: Ugglan, Vis med takkupa

Boarea: 126 kvm

Bruksarea: 129 kvm

Tomtarea: 1005 kvm

Rum: 5/6 rum och kök

Antal sovrum: 4/5

Upplåtelseform: Friköpt

Tillträde: Hösten 2020

Pris: 4 200 000 kr

Presentation

Huset vi bygger är ett Ugglan Vis med tillvalet takkupa. Ett trevligt enkelt hus med separat arbetskök där matplatsen och vardagsrummet är i den gemensamt öppna ytan. På övre plan finns familjens sovrum och även med möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum på nedre plan.

Här bor ni lantligt men med närhet till det mysiga samhället Ljungskile som bjuder på både restauranger och trevliga butiker och cafeér. Här finns även ett bra pendlingsmöjligheter till Göteborg.

Marken fyllas upp framför huset så större plats till gräsmatta och altan blir möjlig. Här finns även förberett med platta för carport med förråd.

Inflyttning hösten 2020

För mer information eller visning kontakta:
Marie Henriksen på 0768-98 72 72 eller maila marie

Bilder

20-04-15

Här visar vi lite bilder under byggtiden. Just nu är fasaden färdig på utsidan förutom en sista målning. Marken runt omkring skall fyllas upp lite mer och grovplaneras.

Fasad och plan

  

Fyll i ditt namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi till dig.
Vänligen fyll i alla uppgifter.
Tack för din intresseanmälan! Vi återkommer inom kort.