Projekt Ljungskile Padel – Öppen för allmänheten!

Nu står hallen äntligen färdig och redo för spel! Vill du boka tid gör du enkelt det genom Machii, lättast är att ladda ner appen och boka direkt i din telefon.

Länk för att boka via datorn: www.matchi.se/facilities/ljp

Är du och ditt företag intresserade av att synas i hallen? Kontakta Ljungskile Padel!

Varmt välkommen

 

Ljungskile Padel


Dala Trähus bygger padelhall 3 min från Ljungskile centrum

Vi är glada att kunna presentera vårt projekt, Dala Trähus Arena på Nytorp med fyra dubbel padelbanor samt ytterligare verksamhet.

Som de flesta vet så har padel blivit otroligt stort och hallar dyker upp här och var och vi tycker självklart att även Ljungskileborna och människor runt om skall få möjligheten till helt nya fräscha hallar.

Bakgrund

För några år sedan köpte Dala Trähus en fastighet på Nytorpsvägen i Ljungskile där vi idag har vårt kontor. En fastighet som ligger lantligt men ändå centralt i Ljungskile. Med fastigheten följde ett stort markområde på ca 4 ha som vi såg en stor potential med.  För ca ett år sedan fick vi positiv besked på vår ansökan om planbesked där vi kommer att arbeta med metoden exploatörsamverkande detaljplan. Planen är att  det kan bli ca 20 bostäder med plats för ytterligare byggnation. Eftersom det är ett bullerutsatt område krävs det någon form av bullerdämpande åtgärd.

Padelhall

Där startade vår tanke med en padelhall som en möjlighet att både vara en bra investering och som en bullerdämpande åtgärd för det blivande bostadsområdet. Bygglovet är nu  beviljat och under hösten kommer byggnationen att starta. Vi hoppas att hallen kan stå klar vintern 2022.

Vi har ett starkt engagemang för Ljungskile som vi vill vara med och utveckla. Detta är ett sätt att göra det på, ett annat är där vi sponsrar Ljungskile sportklubb för det fina arbetet med att engagera ortens barn och ungdomar och det föredöme de är genom sin elitsatsning.

Vi ser också väldigt positivt på den satsning med utomhusbanor som Lyckorna padel gör. Detta blir ett fint komplement till våra inomhusbanor och gör att vi i Ljungskile kan spela padel hela året runt!

Ljungskile padel – driver padelverksamheten

Dala Trähus är byggherre när det gäller själva padelhallen. Driften och utvecklingen av padelverksamheten kommer att skötas och drivas av Ljungskile padel. Ljungskile padel består av Mathias Carlsson, Gustav och Maria Henriksson samt Marie och Thomas Henriksen.

”Känslan är att Ljungskile vill ha Padel, då känns det extra roligt att få vara en av de som ser till att göra detta möjligt för Ljungskile.
Vi vet att intresset redan finns och målet är att öka detta såklart men framförallt skapa tillväxt för framtiden bland ungdomarna.”

Mathias Carlsson

Öppet: Från 18/6

Bokning via Matchii

Ort: Ljungskile

Byggherre: Dala Trähus entreprenad AB

Verksamhetsansvarig: Ljungskile Padel AB

Byggstart: hösten 2021

Bilder

Planlösning & Fasader

Karta