Hus vi byggt 1729 Arkitektritat 2-plan

En villa med en välplanerade planlösning, flera härliga uteplatser och exklusiva materialval

Entréplan
Detta härliga hus välkomnar er redan innan ni går in genom dörren med en stor stenlagd uppfart och carport. När dörren öppnas möts ni har en öppen hall och ett stort fönsterparti mot poolen. Väl inne i huset finner ni stora öppna sällskapsytor som binder samma vardagsrummet med köket. En smart planerat kök med bra arbetsytor och förvaring.
I anslutning till vardagsrummet finner ni bostadens master bedroom som har eget badrum med dusch och bad, samt en stor walk-in-closet. Huset har även en inbyggt ljudsystem.
Entréplan erbjuder även en smakfullt inredd gäst-wc, förråd samt en tvättstuga med tillhörande bekvämligheter.

Plan 2

Vidare till bostadens andra plan möts man även av en generös social yta som binds samman till en stor terrass med en vacker havsutsikt. Här finns även två sovrum samt badrum med dusch. Det ena sovrummet har även det tillgång till en stor terrass med havsutsikt åt områdets hamn.

Utsidan

Huset har flertalet dörrar ut till uteplatser runt om huset. Genom vardagsrummet når ni bostadens relaxrum/poolhus. Ett rum som ger en känsla av avslappning och ro med utsikt över pooldäcket.
Väl ute finner ni den uppvärma poolen och pooldäcket med tillgång till ett förråd.

Huset trädgård är behagligt planerad med gräsmatta för barnens lek, odlingsmöjligheter samt stora delar stenläggning för ett hålla tomten från underhåll samt ger en estetiskt vacker stil.

Hustyp: 2-planshus

Husmodell: Arkitektritat

Boarea: 189 kvm

Antal rum: 7 rum varav 3 sovrum

Byggnadsarea: 226.3 kvm

Nockhöjd: 6.32 m

Bilder

Fasad

Planrintning