Såld Parhus Munkedal

I bostadskvarteret Tegelverket i Munkedal startar vi nu försäljningen av 4 parhus av planerade 8. Husen är i två plan, fristående men sammanlänkade med en carportsvägg. Husen har en fin design med en touch av New England stil samt en modern och praktisk planlösningen.

Vi bygger likvärdiga hus i Lysekil men som är kedjehus istället för parhus. Här har ni möjlighet att komma och besöka dessa hus för att se planlösning mm. Vi har även ett visningshus i Lysekil där ni kan se standard och tillvalsmöjligheter.

Tegelverket ligger både naturskönt och centralt. Munkedals centrum med dess utbud av affärer, allmän service och restauranger når ni inom 5 minuter. För barnfamiljer är området bra placerat med närhet till flera skolor samt gång och cykelvägar direkt till centrum mm.

För pendlare är det endast 5 minuter till E6:an så ni är i Uddevalla på 15 min, Göteborg på 1 h och Oslo på 2 h. Kustpärlor som Lysekil, Skaftö, Kungshamn och Smögen nås inom 45 min.

Dalaträhus bygger 8 hus av 28 hus på detta område fördelat på två etapper.

För mer information och försäljning kontakta:

Marie Henriksen
Mobil 0768-98 72 72
marie@dalatrahus.se

Ort: Munkedal

Område: Tegelverket

Hustyp: Parhus

Priser

Pris Tegelverket Munkedal

Nyckelfärdigt parhus inkl. tomt och anslutningar 3 455 000 kr.

Planlösningar

Planlösningen på detta hus är modernt och praktiskt med ett stort kök med bra arbetsytor samt en bardisk. Matbord och vardagsrum i en modern öppen planlösning. Ett fint litet gästrum/sovrum/kontor finns även på nedre plan. Från klädvården går du direkt ut till bilen som står skyddad under carportens tak. På övervåningen finns familjens sovrum och ett stort gemensamt allrum med utgång till den stora balkongen. Önskar man mindre antal sovrum finns alternativet med större bad och dressingrum, se alternativa planlösningar nedan.

Fasader

Ett vackert hus med fina detaljer som ger huset karaktär. Den lilla utbyggnaden skapar en inramad välkomnande entré. Från klädvården går du direkt ut till bilen som står skyddad under carportens tak.

Situationsplan

Ett vackert hus med fina detaljer som ger huset karaktär. Den lilla utbyggnaden skapar en inramad välkomnande entré. Från klädvården går du direkt ut till bilen som står skyddad under carportens tak.

Broschyrer

Parhuset standardkök kommer från Ballingslöv. I priset ingår detta kök men det finns möjlighet att träffa Ballingslöv och göra förändringar och tillval på köket efter egna önskemål.