Husbyggnation

Hur mycket kan jag ändra?

Då våra kataloghus är väl genomtänkta och noga framtagna är det inte konstigt om du redan hittat ditt drömhus bland våra husmodeller. Ibland kan man dock behöva göra vissa justeringar för att huset skall passa detaljplanens restriktioner, väderstreck, infart, eller höjder, eller för att man helt enkelt vill sätta sin egen prägel på huset.

Vi erbjuder därför alla våra kunder möjligheten att anpassa våra hus så det passar för er tomt och era behov. Det kan vara att flytta väggar, flytta och ändra storlek på fönster, förlänga huset, ändra planlösning mm. Att ändra kostar ingenting utan det som påverkar priset är själva utfallet av din ändring, t.ex. lägger du till ett fönster betalar du för ett extra fönster, tar du bort ett fönster får du ett avdrag.

Ni kanske hittar en planlösning som ni gillar men inte karaktären på huset. Här har ni möjligheten att enkelt förändra karaktären genom andra val av tak, panel, fönster, spröjs.

Se exempel nedan, samma hus men med olika tak- och fönstertyper. Det viktigaste är därför att hitta en planlösning ni gillar och känner passar er familjesituation och livsstil!

Vi ger även offerter på egna ritningar, de kan vara arkitektritade eller om ni själva har en ide eller tanke som ni vill att vi tar fram en ritning på. De kan behöva anpassas till vår standard men i de flesta fall är det inga problem för oss.

dala trähus hortenisan

Tillsammans skapar vi ditt drömhus.

Utgå från ett av våra kataloghus och lägg din personliga touch för att skapa ditt drömhus.

Under fliken Tomter & Projekt hittar ni hus vi byggt. De flesta av dessa hus är kundanpassade kataloghus.

Har du hittat ett hus du gillar och har frågor om vad som ingår eller vad du kan ändra?

Kontakta en av våra säljare eller skicka din fråga direkt till info@dalatrahus.se.