Vi söker en kalkylator - upphandlare

 

Dalaträhus entreprenad är ett husföretag som säljer och bygger allt från villor, radhus och lägenheter till större bostadskvarter. Vårt kontor är beläget i Ljungskile och erbjuder en mycket trevlig arbetsmiljö och närhet till goda kommunikationer. 

 

Vi vill nu förstärka vår organisation och söker dig som har god erfarenhet av husbyggnation och administration och som tillsammans med oss vill vara med och utveckla företaget framåt.  

 

 

För att passa i rollen som kalkylator/upphandlare hos oss behöver du ha en bakgrund inom byggbranschen samt grundläggande kunskap av byggritningar. Du bör trivas i rollen att ge service och råd till våra säljare och vara dem behjälpliga med kalkyler och beräkningar. Som person är du självgående, noggrann, strukturerad och kommunikativ.

 

 

Utefter ditt engagemang, bakgrund och tidigare erfarenhet har du stor möjlighet att vara med och utveckla rollen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

 

Arbetsuppgifter: Jobba nära våra hussäljare med kalkyler, beräkningar samt offertframtagning på våra hus. Administrativa uppgifter såsom entreprenadupphandlingar, inköp av byggmaterial inredning mm.

 

 

Merit: Byggteknisk utbildning och/eller erfarenhet från byggbranschen. 

Krav: Vana att arbeta i Excell 

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Arbetstid: Heltid Lön: Individuell lönesättning tillämpas

 

Kontakt: Marie Henriksen

Mobil:0768-987272

marie@dalatrahus.se